Хусите атакуваха товарен кораб, пътуващ за Варна

1
Била е регистрирана експлозия и плавателният съд за кратко се е отклонил от курса си
Била е регистрирана експлозия и плавателният съд за кратко се е отклонил от курса си

Била е регистрирана експлозия и плавателният съд за кратко се е отклонил от курса си

Товарен кораб, пътуващ към Варна, е бил атакуван от хутите, съобщи британската компания за морска сигурност "Амбри", цитирана от БНР.

Плавателният съд, пътувал под флага на Белиз, е извършвал курс от Обединените арабски емирства към българското пристанище, когато е бил нападнат в пролива Баб ел Мандеб, който свързва Аденския залив и Червено море.

Според информацията е била регистрирана експлозия в близост до кораба за общи товари и той за кратко се е отклонил от курса си, но после е продължил по маршрута си. При взрива са били нанесени щети, но екипажът е невредим и е напуснал кораба, застанал на котва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    Рязан, не знам дали знаеш, но евреите са модел араби. Кофти модел араби. Може би затова над 2 000 години ги гонят отвсякъде. На света има два етноса, които не са в състояние да се интегрират с останалите хора - циганите и евреите.
  • -1
    1
    Мони леви
    Тези дрипльовци мрьсни пустинни маймуни,как не се спряха, крьвожадните евреи ще ви избият, всичките мизерни араби!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари