Христофор Караджов: САЩ са дали 75 милиарда долара на Украйна

0
"През тези 20 години в САЩ не е имало голям терористичен акт”, каза професорът по журналистика
"През тези 20 години в САЩ не е имало голям терористичен акт”, каза професорът по журналистика

"През тези 20 години в САЩ не е имало голям терористичен акт”, каза професорът по журналистика

САЩ са дали близо 75 млрд. долара на Украйна, от които близо 10 млрд. са във въоръжение.” Това обясни проф. Христофор Караджов професор по журналистика в калифорнийския университет в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS. Той прогнозира, че тази война няма да свърши скоро.

За 22-ата годишнина от атентата на 11 септември срещу кулите-близнаци и отзвука от този акт, той каза, че сега всяко преминаване през летище предполага едно сериозно разсъбличане, сваляне на обувки.

Това са мерките за сигурност след 11 септември 2001 г., които се промениха значително в САЩ и навсякъде по света. В САЩ по-трудно се свиква с милитаризирането на полицейските управления и на полицаите, които приличат на бойци от „Междузвездни войни”. Това предизвика ответна реакция, която видяхме след смъртта на Джордж Флойд, защото полицията се е откъснала от живота на общностите, които пазят. През тези 20 г. в САЩ не е имало голям терористичен акт”, каза Караджов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    фена на Путин
    На тая пара има и лихва. Не е дадена ургулешката. Броячът цъка всяка секунда и с всяка секунда затяга примката на тази фашистка кочина. Жалкото е че сащ прееба и европа да снася и да отслабне драстично.
  • 1
    4
    до 3
    За Хамериката и Украйна говорим, бе амсалак! Ти май я караш като в оня виц - питат го защо в Булгаристан са ниски заплатите, а той отговаря " а защо у вас бият негрите".:) Опитай се да разбираш смисъла в един текст. :)
  • 0
    3
    До 1
    Червенушко,нашите колко откраднаха без война,за червената олигархия няма да те питам,че е болезнена тема за теб..
  • 0
    2
    Ставри
    Само 75 милиарда? Да им дадат още няколко трилиона долара да имат за цигарки. И те са хора.
  • 5
    1
    русенец
    Явно краварите обичат повече Афганистан, защото за нея похарчиха над 3 ТРИЛИОНА долара, а за украинските дебили само 75 милиарда, от които 3/4 със сигурност са изкрадени. Жалко е , че украинците така и не успяха да станат нация, а се задоволиха с това, да са калабалък от проститутки и крадци. То не, че Хамерика не е основана от робовладелци и конекрадци, но това е друга тема.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари