Христо Мутафчиев: Ако исканията ни не бъдат чути, ще затворим всички културни институти

0
Според председателя Съюза на народните читалища протестът не трябва да се провежда в Деня на народните будители
Според председателя Съюза на народните читалища протестът не трябва да се провежда в Деня на народните будители Видео: Euronews Bulgaria

Според председателя Съюза на народните читалища протестът не трябва да се провежда в Деня на народните будители

Подкрепяме в дълбочина исканията на хората на изкуството, но не смятаме, че Денят на народните будители е избран удачно. Това каза в ефира на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria председателят на Съюза на народните читалища Николай Дойнов. По думите му този ден служи като надежда и упование за хората, за да си спомнят кои са будителите.

Исканията на протестиращите трябва да бъдат прецизирани, защото в момента се говори за една сума от 80 млн. лв недостиг в сценичните изкуства, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Точен
    Последната книга която е чел е с натпис водка уиски с бадеми .а може и грозданка пещерска.
  • 4
    4
    Мда.а.а.
    Спряха им зобта и глей ко стааааааа......ама това.а.а.а. ама....онова.а.а.а.а.а........ баце ги къткаше като ярка около него за авторитет и антура.а...жжжж...... Филми,изпълнения.....глупашки бози.
  • 5
    3
    daskal
    Чакай, чакай... Не можем да имаме Бродуей и Ла Скала във всеки град и всяка страна, нали? Не е и нужно. Ама и населението на Ню Йорк и Милано е различно от нашето, нали?
  • 4
    2
    до 1
    Щом еталон за култура ти е Холивуд, даже няма да те питам коя е последната постановка на която си ходил или коя е последната книга, която си прочел!
  • 4
    1
    Затваряй!
    Към десетилетие ще мине преди да разберем, че сте затворили. В ЛаСкала билетите са изкупени с месеци напред. Бродуей не хленчи за държавно издържане. 2% от актьорите в Холивуд се изхранват от професията си! Другите карат таксита, работят като сервитьори и бармани, като строителни работници и механици. ДВА ПРОЦЕНТА !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари