Христо Монов: Поставихме въпрос, който не бе осветен

0
Какво е правил Полфрийман 6 месеца незаконно в България?
Какво е правил Полфрийман 6 месеца незаконно в България? Снимка: БГНЕС /архив/

"Голямата провокация бе направена, и тя не успя чрез едни силно зависими хора. Възмездието срещу Полфрийман мисля, че се случва - щом успяхме като общество да се обединим, че е постановен незаконен акт, значи сме способни да се борим да живеем достойно и да живеем по законите."

Това заяви в "Офанзива с Любо Огнянов"  по Канал 3 Христо Монов, бащата на Андрей, убит от австралиеца Полфрийман, за реакцията на обществото на съдебното решение да бъде освободен 6 г. по-рано. 

"Поставихте много точен въпрос, който за съжаление тогава при разследването, не бе осветен - какво прави този човек 6 месеца незаконно тук в България? Усещането ми е, че той се е скрил от правосъдието. Защото в интервюто си вчера отхвърли нещо, което е факт - че бил малолетен: всеки може да го види в Интернет, не е слух. Той има и друго нападение, пак около Нова година - явно, може би дълбоко в гените му, има нещо, което го прави около Нова година върколак или нещо подобно. Още едно основание този човек да не е между нас", добави Христо Монов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари