Христо Белоев празнува рожден ден

0
Акад. Христо Белоев, ректор на Русенския университет, заместник-председател на Съвета на ректорите, председател на Обществения съвет за развитие на висшето образование
Акад. Христо Белоев, ректор на Русенския университет, заместник-председател на Съвета на ректорите, председател на Обществения съвет за развитие на висшето образование

На 15 август рожден ден имат

Силви Вартан, френска певица от български произход

Акад. Христо Белоев, ректор на Русенския университет, заместник-председател на Съвета на ректорите, председател на Обществения съвет за развитие на висшето образование

Димитър Георгиев, бивш председател на ДАНС

Христина Митрева, бивш управител на НОИ, бивш зам.-министър на труда и социалната политика

Георги Стамов, депутат

Доротея Тончева, актриса

Иван Палчев, дипломат

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Павликетски орач
    https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11779338 Статия след интервю с новия председател на Съвета на ректорите: Повод за напрежението и ректорския бунт вероятно е и изненадващото създаване на Обществен съвет за развитие на висшето образование, оглавен от акад. Белоев. В този нов формат те може би са усетили желание за дублиране на тяхната структура. Забележете кой е оглавяващият тази дублираща структура - галеникът на ексминистър Денков, известен с подмазвачеството и интригите си. В друго интервю новият председател на ректорския съвет казва, че е създадена структура от самия министър, която щяла да го контролира, разбирайте да прокарва интересите му. Ей това представлява този индивид.
  • 3
    3
    Тракторист
    https://offnews.bg/obshtestvo/bivsh-rektor-izumi-s-deklaratciata-si-37-imota-sred-tiah-apartament-782973.html Ректорът на Русенския университет проф. д-р Христо Белоев, който е и общински съветник, не е декларирал коли и имоти. Наличните средства – негови и на съпругата му Йорданка Белоева – са 50 хил. лева, във влогове имат още 334 хил. лева, в инвестиции – още близо 35 600 лв. Годишната му заплата след удръжките е 95 517 лева, или средно по близо 8000 лв. на месец, нейната е в пъти по-малка – годишно 19 108 лв., средно приблизително по 1600 лв. за 12-те месеца на 2021-ва.
  • 5
    2
    Въпросче
    Е и, какво от това?! Не е ли по-важен един от най-светите християнски празници - Успение Богородично!
  • 6
    1
    ....
    Большой праз!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари