Хранителни добавки при пролетна умора

1
Как да преборим пролетната умора
Как да преборим пролетната умора

Пролетната умора е често състояние в края на зимата. Тогава тялото започва да се подготвя за смяната на климата, като често пъти тази адаптация се характеризира с понижен тонус, сънливост, липса на енергия и прочее. За хората в активна възраст подобни състояния са изключително мъчителни, защото се отразяват силно негативно върху работоспособността и ефективността им в рамките на деня като цяло. От Биотика съветват да заложите на хранителните добавки с богато съдържание на витамини, които ще помогнат за това да не се чувствате зле при смяната на годишните сезони. 

Как да преборим пролетната умора

Купете билкови продукти на изгодни цени от онлайн магазин Biotica и се уверете в техните ползи сами. Не попадайте в капана на ежегодната пролетна умора и останете фокусирани. Бъдете винаги в кондиция, давайки си повече време за почивка и консумирайки пълноценна храна. Освен това се стремете да прекарвате повече време на слънце, защото то е естествен източник на витамин D. Приемът на някои билки също ще помогне за това да не се чувствате отпаднали и изтощени, дори и когато сте спали добре през нощта. 

Какви хранителни добавки можем да приемаме

Когато ни налегне пролетна умора, е добре да вземем мерки навреме, за да не остане това неприятно състояние прекалено дълго в нашето ежедневие. Силно препоръчително е да приемаме хранителни добавки от следния вид:

  • Златен корен - при стрес и преумора;

  • Анемопротект - източник на желязо при анемия;

  • Калмофикс - за добро настроение и спокойни нощи;

  • Мултификс - за възстановяване на организма;

  • Мултитоник - за енергия, концентрация и сила;

  • Релаксан - при стрес и нервно напрежение.

В магазин Биотика ще откриете и много още други хранителни добавки с натурален произход, с които ще успеете да се преборите с пролетното неразположение. Заложете на природните методи, които водят до бързи и дълготрайни резултати в здравословен план. 

Какво съветват от Биотика

От магазин Биотика препоръчват на всички хора да не правят компромиси със своето здраве. То е безценно, а когато се грижим добре за него, ще го имаме по-дълго време. Умората често се дължи на смяната на климата, но и стресът оказва пагубно влияние върху продуктивността ни на работа, а и през деня като цяло. Ако и сънят ни не е качествен, нещата малко по малко започват да се влошават, а от това страда тялото ни. Променете хода на събитията и започнете да приемате хранителните добавки на Биотика. Вие заслужавате да сте здрави и красиви, за да бъдете щастливи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари