Хотелиер: Нямаме никакви туристи

9
Очакванията за ръст от служебния кабинет, се оказаха неверни
Очакванията за ръст от служебния кабинет, се оказаха неверни

Очакванията за ръст от служебния кабинет, се оказаха неверни

"Нямаме никакви туристи, аз даже съм изпратил кадри, от 18 до 20 юни, видно е, че туристи в курорта няма. Много по-слабо е от 2019 г. По това време комплексът беше пълен. Очакванията за ръст от служебния кабинет, се оказаха неверни.“

За това съобщи в студиото на „Добро утро, Европа“ хотелиерът Стоил Далевски. Той посочи, че има чужденци, но те са изключително малко.

„Няколко хотели са пълни с детски лагери, хотели 4,5 звезди са принудени да бъдат пълнени с деца, спортни лагери“, отбеляза Далевски, цитиран от Euronews Bulgaria.

Според Даниела Стоева, член на ИБ на ЕКТАА, генерално българското Черноморие е празно от туристи, което не е обичайно.

„Едно от основните неща, по които трябва да се замислим, е структурата и качеството на нашия продукт. Като видим, че се случва това, търсим вината извън нас, но в крайна сметка бизнесът трябва да генерира поток, що се касае до туризма. Не казвам генерално, че качеството е лошо, има много обекти, в които качеството е високо. Там смея да твърдя, че правят една добра заетост, както и по време на кризите“, коментира Стоева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    34
    Мхм
    Дори мизерните алкохолизирани социално-слаби копейки вече не ходят на бетономорието, ебати ташака...
  • 1
    33
    Меги
    ХАК ви е защото хранихте укрите без пари и сега ревете да скобите българи няма да ви стъпят на морето
  • 3
    32
    До Сандо
    А-ха, много евтино, да...Я питай семействата с деца. И така като цопнете някаква цена...а пък дяволът се крие в детайлите- напр. колко звезди, за кой период, отдалеченост от плажа, децата с какво намаление са, този самолет ако пристигне вечерта или пък излита сутринта имаш загуба , вкл. ли са напитки, има ли разни доп. такси, които няма как да не платиш, анимация...Простата сметка показва, че двама човека с нощувка и храна ще платят 360 лв и то без деца. А пътя до и от летището?
  • 1
    31
    Ббббб
    Ха да ви видим сега!!!!!Приемахте безплатно украинци.Голямо толериране беше.Търпяхте капризите им.А българите горките плащат висои цени и никакво обслужване.Хайде..............!!!!!!
  • 4
    30
    Мнение
    Вие сериозно ли вярвате, че е празно? Особено пък след 2-3 дни като почне активния сезон ще се напълни навсякъде. Както всяка година. Защото, истината е, че в БГ им излиза по-евтино, ако си наемат стая или студио, готвят си, накои си носят консерви или пазаруват готова храна. И няма да ги убедите в противното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари