Хора продължават да поднасят цветя на мястото, където загинаха двамата полицаи в Бургас

0
Днес Окръжният съд в Бургас ще гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор на автобуса
Днес Окръжният съд в Бургас ще гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор на автобуса Видео: NOVA

Близки и приятели на загиналите в Бургас полицаи продължават да поднасят цветя на мястото на катастрофата.

Познавах и двамата полицаи. Те бяха изключително добри хора. Надявам се Прокуратурата и разследващите органи да си свършат добре работата. Апелираме този случай да не бъде забравен. Искаме промени в закона. При подобни случаи да има бързо производство и доживотен затвор без право на промяна”, каза Йорданка Лазаринова от Съюза на българските командоси, предава NOVA.

Не познавах загиналите, но трябва да се променят много неща. Полицаите работят при ужасни условия – нямат техника, ресурс. Всичко е толкова старо и дори нямат право да използват, каквато и да е форма да защитят себе си. От години се опитват да протестират, но никой не им обръща внимание”, каза друг дошъл да почете паметта на полицаите.

Днес Окръжният съд в Бургас ще гледа мярката за неотклонение на 15-годишния шофьор на автобуса. В неделя Районният съд ще реши дали и тримата сирийски граждани ще останат за постоянно в ареста за каналджийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари