Хит за Свети Валентин: Еротична фотосесия за подарък на любимия човек

0
Все повече българи избират да изненадат половинката си с албум с разгорещени снимки
Все повече българи избират да изненадат половинката си с албум с разгорещени снимки Видео: bTV

За Деня на влюбените все повече българи избират да подарят на любимия човек албум със свои еротични снимки.

Балони, цветя и бонбони за Свети Валентин – всичко това е старомодно за клиентите на фотографката Камелия Атанасова. Те искат еротична фотосесия.

Понякога хората имат конкретна идея, но в по-голяма част от случаите, когато дойдат при мен, още не са много наясно какво им предстои. Знаят само, че искат да си направят красиви фотоси, а в този случай заедно измисляме идеята”, каза фотографът Камелия Атанасова.

Идеята, за да подарят на половинката свои горещи снимки, идва предимно на дами. Те предпочитат стилната еротика и загатването за страст, която може да се крие дори в една усмивка.

Избираме интересен интериор, помещения, понякога и в домашна атмосфера могат да се направят, по-интимно да бъде. Това са техни, естествено, дрехи. Като, да кажем, понякога за целта се пазарува специално. Това си е повод за още, така, шопинг”, допълни Камелия Атанасова.

Фотосесията е и начин дамите да се видят в различна светлина. А най-важно остава пълното доверие между влюбените, за да не попаднат еротичните кадри в неподходящи ръце.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари