Хиляди пътници в самолетите четат за Русе

0
Хиляди пътници в самолетите четат за Русе
Снимка: skymedia-bg.com

Близо 140 000 българи и чужденци, пътуващи в самолети през юли тази година, ще се запознаят с туристическия и инвестиционния профил на Русе, както и с летния културен календар на града.

Информацията и снимките за Дунавската столица на България са публикувани на две страници в луксозното списание GO ON AIR на националния превозвач „България Еър“, което е с туристическа и развлекателна насоченост, съобщиха от пресцентъра на местната администрация в Русе. Изданието се разпространява в джобчета на седалките пред всеки пасажер в продължение на месец и е с тираж за периода 10 хиляди.

Мащабната рекламна кампания се реализира със средства от Общинска фондация „Русе-град на свободния дух“.

Прелиствайки страниците на списанието, читателската аудитория ще има възможност да се запознае с визията на Русе като град на свободния дух. Текстът включва информация за историята, културата и забележителностите в Община Русе. Илюстриран е с атрактивни снимки, част от които са на русенските фотографи Цветомир Цветанов и Иван Атанасов.

По данни на „България еър“ за юли миналата година пътниците, държали списанието в ръце са били 136 159. Сред тях е имало граждани на държави от Европейския съюз, Русия, Израел, Ливан, Кувейт, Египет и др. Очакванията на превозвача са тази година броят на пасажерите, четящи списанието, да надхвърли миналогодишния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари