Гешев: Сега е рай за престъпността, връщаме се към мутренските години

0
Единственият човек, който ме ръководи, е жена ми
Единственият човек, който ме ръководи, е жена ми Снимка: БГНЕС

"Персоналните заплахи срещу магистрати са ежедневие за прокуратурата. Времето е рай за престъпността, връщаме се към мутренските години. Прокуратурата е последната преграда срещу беззаконието"

Всичко това заяви главният прокурор Иван Гешев пред NOVA NEWS

Темата "съдебна реформа" интересува 4-7% от българските граждани и досега смятах, че няма за какво да се говори”, заяви в първото си тв интервю на живо за последните две години Иван Гешев. Сега обаче има опасност демократичната система в България да рухне, добави той. За много нови политици “съдебна реформа” е смяната на главния прокурор, обясни той в предаването “Офанзива”.

Гешев декларира,, че е свободен и не зависи от никой: “Единственият човек, който ме ръководи, е жена ми. Свободата и независимостта не са законодателен проблем”.

Специализираните структури, които искат да закрият, са ефективни, надявам се, че целта не е да се помогне на мафията и организираната престъпност. нека да покажат един човек, срещу който те са използвани като бухалка, каза още главният прокурор.

Баща ми не е придобил дялове във фирма “Жоси”, единственото вярно в обвиненията е името на баща ми, заяви Гешев. Евентуално е щял да придобие два дяла за 100 лв., но не ги е придобил, добави още Гешев. Той призна, че имал срещи с Георги Цолов Георгиев от “Жоси”. "Разговаряли сме няколко пъти, имал е служебни отношения с баща ми, аз не мога да реша гражданско-правен спор", рече Гешев.

Хемус” се разследва от разследващи полицаи в МВР и в един момент министърът казва, че този случай е смачкан. Това е пародия”, заяви Гешев.

Той изрази съмнение, че ще се стигне до видео разпит на бизнесмена Васил Божков. “Най-вероятно ОАЕ няма да отговорят на нашето искане и няма да бъде разпитан и като свидетел”, обясни Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари