Хилда Казасян: Много искам да ви поканя в моя любим град Русе

6
Хилда приканва феновете да се присъединят и да се насладят на това магично изживяване
Хилда приканва феновете да се присъединят и да се насладят на това магично изживяване Снимка: Хилда Казасян / Facebook

Хилда приканва феновете да се присъединят и да се насладят на това магично изживяване

"Истински щастлива, че ще гостуваме с най-новата си програма на 12 юни в залата на Доходно здание в град Русе", казва Хилда Казасян.

Турнето на Хилда Казасян с концерт-спектакъла "Светът на киното в музика" продължава. В следващите седмици музикантите ще бъдат в Плевен на 7 юни, Разград - 9 юни, Русе - 12 юни, Левски – 15 юни, Пловдив - 24 юни, Казанлък – 29 юни.

Националното турне на Хилда Казасян и Плевенска филхармония е с официални гости Теодосий Спасов и Васил Петров.

Екипът на Хилда Казасян гостува паралелно с две програми - "Да послушаме кино" и концерт-спектакъла "Световното кино в музика", който представя музикална програма от световните филмови ленти - "Имало едно време в Америка", "Кръстникът", "Убий Бил", "Кабаре", "Флашданс", "Хубава жена", "Приятели", филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена"), музиката на Джон Уилямс от "Междузвездни войни", "Хари Потър" и много други.

Заедно с пълния състав на Плевенска филхармония и специалните гости Теодосий Спасов и Васил Петров, те ще представят незабравим свят от музика и кадри от най-емблематични филмови ленти, обхващащи всичко от гениалния Чарли Чаплин до най-популярните сериали.

Вълнувайки се за предстоящата среща, Хилда приканва феновете да се присъединят и да се насладят на това магично изживяване.

Билетите могат да бъдат закупени както от касата на Доходно здание, така и онлайн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    4u4i
    Ава еййй. Туй селу руси е най убауту мааа
  • 11
    1
    Групенфюрер Мюлер
    Уважаема г-жо Хилда Казасян, в Русе на почит са публичните надяждания с люти чушки... Новите РРуССенци уви са твърде недостойни за Вашето изкуство!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари