Херо Мустафа благодари на България, че се е погрижила за украинските бежанци

0
Дипломатите от четири държави обсъдиха ролята на гражданите в демократичното общество
Дипломатите от четири държави обсъдиха ролята на гражданите в демократичното общество

Дипломатите от четири държави обсъдиха ролята на гражданите в демократичното общество

Свободата в медиите и върховенството на правото са сред приоритети за новия посланик на Германия у нас Ирене Планк. Това стана ясно по време на среща, организирана от фондация „Америка за България“, на която присъстваха посланиците на САЩ, Испания, Германия и Швейцария, предаде bTV.

Дипломатите се обединиха около ролята на гражданските организации в демократичното общество.

„Възхищаваме се на България за това, че успя да отговори на нуждите на украинските бежанци. Аплодираме работата ви относно опитите да се представя точна и обективна информация, както и осветяването на манипулацията в медиите. Не на последно място се радваме и на издигането на нашите споделени ценности и върховенството на закона. Заедно ще продължаваме да поддържаме тези принципи“, отбеляза посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа.

„Правната реформа е много важна за България, не само защото ЕС настоява за нея, но и защото тя ще позволи животът тук да се подобри и България да се превърне в едно по-добро място за работа, за живот и за развитие“, заяви още Ирене Планк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    88
    Да бяга бързо!
  • 3
    2
    Пффффф
    Тази долна кюрдска мърша няма да липсва на никого!
  • 7
    1
    ха-ха-ха
    „Свободата в медиите и върховенството на правото са сред приоритети за новия посланик на Германия у нас Ирене Планк“ и затова ударихме цензурата на руските канали! и с какво се различавате от комунизите, които заглушаваха „свободна европа“ и voa?!? дейба и демократите, дейба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари