„Хелуин страшна приказка“ ще зарадва децата в Русе

0
Mall Rousse остава верен на традицията и ще донесе рaдост и страховити преживявания на малки и големи
Mall Rousse остава верен на традицията и ще донесе рaдост и страховити преживявания на малки и големи

Тази година Mall Rousse e подготвил предизвикателство за всички почитатели на многовековната Halloween традиция, които с нетърпение очакват да се преобразят в страховити образи, обличайки традиционните за празника костюми.

Подготовката за големия празничен ден започва още на 25 и 26 октомври, когато от 16:00 до 20:00 часа на последния етаж в Mall Rousse ще се организира ателие за маски и костюми „В тъмното зад гардероба“ с маестра Лили Васили.

Финалните приготвления за „ Halloween страшна приказка“ на Хелоуин  ще се проведат на 29 и 30 октомври от 17:00 до 19:30 часа на последния етаж в Mall Rousse със специално ателие за грим “Ужасни – Прекрасни“ с Камила Джуниър, където са добре дошли всички желаещи да усвоят актуални техники за придобиване на възможно най-оригинална и страховита Хелоуин визия.

Ателието за тиквени фенери на 29 и 30 октомври от 17:00 до 19:30 часа на последния етаж в Mall Rousse е за всички, които искат да усвоят техниките за правене на хелоунски фенери.  Плодовете от творческия труд  на талантливите майстори могат да бъдат представени в конкурса за най-страшен тиквен фенер на сцената на последния етаж в Мall Rousse на 31 октомври, където специално жури ще избере най-страшния и оригинален тиквен фенер.

На 31 октомври 2014г. от 18:00 часа на сцената на последния етаж в Mall Rousse ще се проведе конкурс за най-оригинален и страховит костюм и грим, страшно зумба зомби и много изненади и подаръци за всички почитатели на най-страшната и многовековна езическа традиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари