Хеликоптер засече 306 нарушения на АМ Тракия до 16:00 часа

0
Вижте колко шофьора "изгоряха"
Вижте колко шофьора "изгоряха"

306 нарушения са констатирани днес до 16 часа по време на специализираната полицейска операция за контрол на пътното движение.

Проверени са 182 лица и 138 моторни превозни средства.

Най-честото нарушение е за скорост, като констатираните случаи на превишаване на скоростните режими са 306, обобщи главен инспектор Росен Рапчев от отдел „Пътна полиция“, в Главната дирекция „Национална полиция“, съобщи МВР.

До 16 часа екипите са издали 30 фиша, 10 електронни фиша, 15 акта за установено нарушение и 5 принудителни административни мерки. На един водач е отнето свидетелството за управление на МПС, освен това са установени 12 лица от криминалния контингент.

Операцията започна тази сутрин. Акцент в нея са агресивните водачи, движещите се в пакет, шофиращите в аварийната лента. Проверки са предвидени за употреба на алкохол и наркотични вещества, на място екипите следят и за неправилно превозване на оръжие. Проверките в днешния ден са съсредоточени по автомагистралаТракия“. Те ще продължат и и дните дни, когато екипи ще има по основните пътни артерии на страната. Освен това водачите ще бъдат следени и от хеликоптер на ГДГП.

Вижте излитането на хеликоптера:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари