Хари Потър събира децата в Русенската библиотека

0
Библиотеката се включва отново в световната инициатива, посветена на чудесата на Хогуортс
Библиотеката се включва отново в световната инициатива, посветена на чудесата на Хогуортс Снимка: Facebook

Библиотеката се включва отново в световната инициатива, посветена на чудесата на Хогуортс

Превърналото се в едно от най-любимите събития на малки и големи - "Нощ на книгите за Хари Потър" се преобразява в "Ден на книгите за Хари Потър". Тази година отбелязването на световната инициатива се премества през октомври. Тематичното мото е "Магически места". За да може повече почитатели да вземат участие в Регионална библиотека "Любен Каравелов", тази година събитието ще се проведе на 14 октомври (събота), между 11:00 и 16:00 часа.

Библиотеката се включва отново в световната инициатива, посветена на чудесата на Хогуортс, организирана от издателство "Bloomsbury". Всички запленени от магията ще имат възможност да се впуснат в много приключения и игри, ще тестват своите познания, ще се срещнат лично с великите професори от Хогуортс, ще се запознаят с други млади магьосници. Постарайте се да изглеждате подобаващо, като за един истински фен - най-интересните костюми ще получат награди и поощрения. Четете книгите и следете за допълнителна информация за събитието.

Минимална възраст на участниците 8+

За нуждите на организирането на събитието е необходимо предварително записване на тел: 0876945876, 0876931559, ел. поща: [email protected], Facebook: https://www.facebook.com/children.libruse

Задължително условие е представяне на читателска карта за библиотеката.

Инициатор на международната инициатива "Ден на книгите за Хари Потър" е британското издателство "Bloomsbury", което публикува всички книги на Джоан Роулинг (Harry Potter Book Night), а на български излизат благодарение на издателство "Егмонт". Първата книга "Хари Потър и философският камък", е публикувана през 1997 г. Повече от 20 години историята за Хари Потър има своите милиони почитатели по цял свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари