Хамид Хамид: Дори уличните кучета в Брюксел знаят, че България е троянският кон на Русия

1
Да ви е честита новата прокремълска сглобка - БСП, "Възраждане" и ИТН", каза депутатът от ДПС
Да ви е честита новата прокремълска сглобка - БСП, "Възраждане" и ИТН", каза депутатът от ДПС Снимка: БТА / архив

Да ви е честита новата прокремълска сглобка - БСП, "Възраждане" и ИТН", каза депутатът от ДПС

Острият изблик на депутата от ДПС Хамид Хамид предизвика оживление в залата. Йордан Тодоров заподозря, че (не)коалиционните партньори се карат кой да получи "надценката, наричана прословутото левче", а Георги Свиленски от БСП реши да обяви и статистиката, която си води за споменаване на думите "Русия" и "пропутински режим". За днес са 19 и ако продължаваме, ще стигнем вчерашния рекорд от 47 пъти, каза той, цитиран от вестник "24 ЧАСА".

Социалистът обаче атакува БСП, че сега критикува министри, които само е довело. "Вие ги доведохте, не г-н Петков, той ви ги посочи, но вие ги избрахте. При избора на тези министри, които наричате "адвокати на Путин", тогавашното ръководство на ДПС ги подкрепи. Като се приемаше бюджетът на това пропутинско правителство, вие гласувахте "за". Като се гласуваше вота на недоверие, вие пак гласувахте "за". Тези хора са министри благодарения на вас", обърна се той към Хамид Хамид, който минути преди това поиска министерски оставки.

"Само след 25 мин, ако имате забележки, може да се разграничите. Иначе е нелепо да обяснявате, че не сте пропутинска партия, а подкрепяте с гласовете си бюджет, вот на недоверие, самото правителство. Г-н Петков е представил кадрите каквито има, вие сте ги сложили. Нито БСП, нито ИТН или "Възраждане" са дали глас за това. Не обвинявайте други за това, което се случва в държавата", обърна се към ДПС Свиленски. И добави, че дерогацията не трябва да пада - "тя няма нищо общо с Путин, има само защита на българския интерес, на цената на горивата".

Хамид Хамид пък иронизира, че разбирал пламенната защита, идваща от БСП "по отношение на новите ви партньори в сглобката, пропутинската". Виждаме, че и кмета на Варна е зад вас, това са новите ви партньори, трябва да ги защитавате, включи се той след като дни по-рано и ГЕРБ обявиха, че ПП-ДБ и "Възраждане" са се договорили за общинския съвет във Варна.

Според Хамид дори "уличните кучета в Брюксел знаят, че България е троянският кон на Русия чрез "Лукойл" и от там се финансира войната с Украйна".

"Даваме шанс на мнозинство, парламентарно, което да направи промени в конституцията. От там нататък подкрепяме само г-жа Габриел. Точка. Бюджетът се подкрепя за хората, за гражданите на република България, а не за министрите на г-н Петков. Да ви е честита новата прокремълска сглобка - БСП, "Възраждане" и ИТН", отговори на огъня депутатът от ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    123
    В Брюксел няма улични кучета. Има мангали, като тебе, които спят и серат по улиците.
  • 3
    8
    ...
    А у нас, дори и хлебарките знаят, че турският мафиотски кон в правителството. Не знам, защо изобщо ви търпим а не ви вадим с винкелите на паветата ?
  • 4
    7
    Анализатор
    Забелязваме прекомерна, тежка миризма на гранясала лой,на доста етажи от властта. Докато българските партии си вадят кирливите ризи,представляващите партия дпс, пълзят по стъпалата на "Дондуков"-1,там от където се раздават тлъстите порции.
  • 8
    6
    Хламид Хламид
    Дори и уличните просяци в Брюксел знаят, че Хамид Хамид е подлога ГЕРБ-аджийска и Бойко Борисов-ска от оно време насам и мед му капе от мръсните устенца щом заговори за Бойко. Тъй че никак не е чудно, че точно този е тръгнал да прави анализи и да лепи етикети.
  • 7
    5
    Ама
    Хамитчо не е виновен виновни са нашите продажници в парламента че са разделени за това ДПС и хамитчо си играят с тях .FCJUF
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари