"Хамали ООД" влязоха в офиса на TV7

0
Хамалите влязоха в сградата на TV 7 с двама костюмирани мъже, за които се предполага, че са съдии-изпълнители
Хамалите влязоха в сградата на TV 7 с двама костюмирани мъже, за които се предполага, че са съдии-изпълнители

Около 15 момчета с анцузи и тениски с надпис "Хамали ООД" влязоха в офиса на TV 7, една част от тях влязоха в сградата на КТБ, предаде БГНЕС.

Хамалите влязоха в сградата на TV 7 с двама костюмирани мъже, за които се предполага, че са съдии-изпълнители. Днес изтече едноседмичният срок, в който телевизията трябва да предаде имуществото си на съдия-изпълнител по решение на синдиците на КТБ.

В момента в района на телевизията, както и пред сградата няма нито един полицай. Пред входа на TV 7 ситуация е спокойна, има около 15 граждани, които се събраха в подкрепа на телевизията, както и журналисти от няколко медии.

Междувременно стана ясно, че фирма пише до премиера Бойко Борисов как 288 милиона от КТБ дадени на ТВ7.

Молба от „ТЦ – ИМЕ“ АД до министър – председателя : Дружеството има да събира 288 млн. лева от длъжника „Краун Медиа“ ЕАД, който е едноличният собственик на телевизия „ТВ 7“. Парите са използвани за финансиране на телевизията и са с произход от КТБ.

„ТЦ – ИМЕ“ изпрати писмо до министър – председателя Бойко Борисов, в което посочва, че за периода 2009 – 2014 г. е предоставяло парични заеми на едноличния собственик на „ТВ 7“ – „Краун Медиа“ ЕАД, чиито общ размер към настоящия момент е 288 млн. лева.

Сумата е използвана от „Краун Медиа“ ЕАД за финансиране на дейността на телевизията, като произходът на средствата е от КТБ, чрез кредитиране на „ТЦ – ИМЕ“ или на други дружества, които след това са предоставяли заеми на „ТЦ – ИМЕ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари