Хайде бе, бате, дай да ти направим френска любов!

0
Жрици на любовта, предимно от малцинствата, нападат и обират пияни мераклии пред кръчми и барове
Жрици на любовта, предимно от малцинствата, нападат и обират пияни мераклии пред кръчми и барове

Жрици на любовта, предимно от малцинствата, нападат и обират пияни мераклии пред кръчми и барове в центъра на Пловдив, пише Пик.

За това се оплака мъж, който е станал обект на посегателство. 

Ареалът на нападателките е по нощните заведения около Главната, които работят до по-късно. Случвало се е неведнъж да изляза от някой бар почерпен.

Преди няколко дни около входа ме нападнаха и започнаха да ме дърпат две жени, оплака се мъжът, цитиран от Марица.бг

„Хайде бе, бате, дай да ти направим френска любов, 5 лева само. Ако искаш и друго можем, евтино взимаме”, подвиквали пеперудките, които били от ромски произход на възраст около 18-20 години. 

Докато го дърпали, успели да му разкопчаят колана и дори ципа на панталона, а той, замаян от алкохола, не се усетил, че го обират.

"Бяха една по-висока и една по-ниска. Взеха ми портфейла, имах дъвки в джоба на якето, кърпички, взели са и тях. Добре че не са успели да ми докопат личната карта и ключовете за жилището, които стояха в джоба на ризата, че големи ядове щях да имам”, тюхка се мъжът. 

След седмица той се оплакал на свои познати за инцидента, които от своя страна също признали, че станали жертва на атаките на нощните жрици, само че пред друго заведение около Главната. 

Явно крадливите проститутки са плъзнали и по центъра, освен на традиционните места на алеята на любовта до Централна гара и на Скобелева майка към изхода за магистралата, коментират вещи в локацията на труженичките.

Очевидци се кълнат, че въпреки монтираните от общината видеокамери по алеята на бул. „Христо Ботев”, проститутките са си все още там. Сборният им пункт е пред тото пункта срещу Централна гара, където се навъртат и сутеньорите.

Понякога сред пъстрата тълпа се забелязва и травестит. Когато клиенти липсват, момичетата, облечени с ластични клинове и леопардови фланелки, сядат и пушат на парапета пред клуба на БДЖ в тъмнината, далеч от обхвата на камерите.

Други пък се навъртат пред китайския ресторант. Мераклиите за платена любов водят отзад в уличките. 

Припомняме, че в началото на годината стана ясно, че в района има бардак на колела. Стара пазарджишка „Мазда 626”, паркирана на бул „Христо ботев”, приютяваше проститутките и техните клиенти повече от година и половина.

Автомобилът все още е там, като от време на време денем мургав младеж идва да препомпва гумите.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари