Гурбетчия: Не съм дошъл от Германия някой да ми казва какво да правя!

1
Мъжът се завърнал от чужбина за лятна ваканция и веднага си спретнал домашен купон
Мъжът се завърнал от чужбина за лятна ваканция и веднага си спретнал домашен купон Снимка: БГНЕС / Архив

Мъжът се завърнал от чужбина за лятна ваканция и веднага си спретнал домашен купон

Гурбетчия от Столипиново, който от няколко години работи в Германия, си отвори голяма беля с полицията. Мъжът се завърнал от чужбина за лятна ваканция и веднага си спретнал домашен купон. Надул музиката и подлудил съседи. Бил подаден сигнал на тел. 112 за нарушаване на нощната тишина. На адреса бил изпратен автопатрул. Гурбетчията посрещнал полицаите на входната врата. Обещал им, че музиката ще бъде спряна.

След като патрулката си тръгнала, музиката отново започнала да гърми на пълни обороти. Два часа по-късно последвал втори сигнал на тел. 112. Пак същите служители посетили адреса, като разпоредили на гурбетчията да спре музиката пред тях. Тогава той започнал да се държи арогантно и да обижда униформените. Крещял "Ще ви *** майката! Няма да спра музиката! Ще правя каквото си искам! Не съм дошъл от Германия, някой да ми казва какво да правя. Музиката ще спра когато реша“, пише "Марица".

Заради агресивното му поведение, мъжът бил арестуван и отведен в Шесто районно. Изправен пред съда по бързата процедура, той признал, че прекалил, като се оправдал с голямо количество изпит алкохол и еуфория. Магистратите го наказали с глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    6
    Сашо
    Бях на гости на брат си в Германия.От блока в който живее,тъмно лилав правил ремонт и изхвърлил вратата и дограмата на контейнерите за разделно сметосъбиране.Брат ми го предупредил за проблеми,но последвала псувня по повод органите на реда.Дойде патрулка,той спори и се ежи,но дойде още една патрулка и бус полицейски.Двама здравеняци го грабнаха в буса,който около 2 - 5 минути се клатеше,но след излизането на сънародника ни,той си взе вратата,после дограмата обратно в апартамента и е кротък като агънце.Но тука можеее,затова са курназ.Не вярвам нашите полицаи да са по неспособни от германските,нооо вие знаете...
  • 3
    5
    Кибапчийница Асан & Фатмету
    Амчи кво да кажем , прост чиляк и туйто . Амчи пускай музиката до сабалям да гърми и никой немаше да се уплачи ако беше пуканил и съседите на джамбурето за хапка и пийка , ама де толкуз акъл у нашенецо.
  • 5
    4
    Дъ въ йбъ у ченгетата!
    Втория път трябваше да го застреляте гнусния, мазен циганин! Готов съм да платя погребението!
  • 15
    3
    ...
    €100 това му е била надницата в Германия, а колко хора ще са неработоспособни поради недоспиване и колко реално са причинените щети? Съдията, да не си нещо от ГЕРБ или БСПто, че те редовно от квартала си пазаруват изборната подкрепа?
  • 23
    2
    Да го осъдят
    Да го осъдят на обществено полезен труд
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари