GullivAir: Полетите между София и Скопие продължават

0
За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за осигуряването на по-удобни часове за полетите
За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за осигуряването на по-удобни часове за полетите Снимка: GullivAir

За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за осигуряването на по-удобни часове за полетите

Във връзка с появилата се информация в публичното пространство, че авиокомпания GullivAir спира редовните полети по маршрута София-Скопие-София, от превозвача информират, че към този момент авиокомпанията не планира да прекратява изпълнението на полетите по линията.

За подобряване на удобството на пътниците авиокомпанията търси варианти за осигуряването на по-удобни часове за полетите. Разчитаме, след приключването на ремонта на полосата на летище Скопие, да получим по-добри времена за полета, уточняват от авиопревозвача.

Авиокомпания GullivAir прекратява договорните си отношения с настоящия лизингодател на самолета, с който се оперира към момента, като предстои да бъде нает нов самолет от същия модел ATR 72. Всички тези действия се предприемат и с оглед постигането на предвидимост за клиентите на авиокомпанията в съответствие с настоящата обстановка в региона и до голяма степен са афектирани от войната в Украйна, допълват в съобщението си от авиокомпанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Поправям се : ...не продавате самолетни билети...
  • 2
    1
    русенец
    Цял ден днес журналистите не могат да се свържат с авиокомпанията защото си били изключили телефоните, не продавате самолети, сега казвате, че ще сменяте лизингодателя... Става гръцка драма, която постепенно преминава в комедия с елементи на фарс.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари