Грузинско танцово шоу ще завладее русенската публика

3
На 23 април 2023 година от 20:00 часа на сцената на Арена Русе ще започне националното танцово шоу "Грузинската Легенда"
На 23 април 2023 година от 20:00 часа на сцената на Арена Русе ще започне националното танцово шоу "Грузинската Легенда" Снимка: Facebook

На 23 април 2023 година от 20:00 часа на сцената на Арена Русе ще започне националното танцово шоу "Грузинската Легенда"

"Грузинските танци нямат аналог - танцуването на пръсти, въртенето на колене е велико изкуство. А жените... Виждали ли сте ги да се плъзгат по сцената - точно както лебед по огледалната повърхност на водата."

Спектакълът е изпълнен с любов към Родината, където всичко е въплътено в музика, песен и танц: порив на вятъра, биенето на барабани, величествената тишина на планините, радостното ромолене на планинските потоци. Тънкото преплитане на сюжети, блестящо въплътени на сцената, зашеметяващи пейзажи и костюми, най-високото ниво на светлина и звук превръщат "Грузинската Легенда" в триумф на кавказката култура на световната сцена.

Грузинските творци бяха аплодирани от публиката на Германия, Швеция, Англия, САЩ, Япония, Канада, Китай - повече от 50 страни на пет континента.

Участниците в ансамбъла „Грузинската легенда“ са 40 мъже, жени и деца, всеки сам по себе си ярък талант. Съчетанието на индивидуалността и професионализма на артистите, заедно с костюмите, декорите, хореографията, правят спектакъла незабравим за публиката.

Билети се продават на касата на Арена Русе или онлайн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Ivo
    Закрийте я тази Арена,а бсолютна дупка, студ и неоютно,и концерт да гледаме,срамота,тъпи мошеници!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари