Грубият секс те прави по-умен?

0
Вярваш или не, отприщването на звяра в теб има не само положително влияние върху интимния ти живот, но и върху личностното ти изграждане
Вярваш или не, отприщването на звяра в теб има не само положително влияние върху интимния ти живот, но и върху личностното ти изграждане

Вярваш или не, отприщването на звяра в теб има не само положително влияние върху интимния ти живот, но и върху личностното ти изграждане.

Поне така твърдят известни сексолози, които са открили пряка връзка между грубостите в кревата и интелекта на хората.

Оказва се, че пляскането по задника, хапането по врата и натискането към стената могат да имат значителен положителен ефект върху мозъчните ви клетки.

И все пак, каквото и да твърдят тези умни глави, имайте предвид, че ударите в главата вършат точно обратното. Можете да попитате всеки боксьор, професионален ръгбист или хокеист. Те ще ви кажат по-точно, на какво са подложени мозъците им от хилядите сблъсъци в кариерата.

С това уточнение вече можете спокойно да се ориентирате към другите части на тялото. И все пак, опитайте се да не си докарвате фрактури и тежки охлузвания, ако не искате утре да получите призовка за изнасилване и физически тормоз.

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари