Гроздан Караджов обеща нова среща с превозвачите

0
Докато си върша работата, няма смисъл да си подавам оставката, заяви министърът
Докато си върша работата, няма смисъл да си подавам оставката, заяви министърът Снимка: БГНЕС

Все някога ТОЛ реформата трябва да бъде извършена и все някой трябва да я направи

Това каза пред репортери в Кюстендил министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов, цитиран от БНР.

Караджов дойде в Кюстендил заради изнесеното заседание на парламентарната група на "Има такъв народ". Той още веднъж каза, че отправя покана към протестиращите превозвачи за нова среща за диалог:

"Неслучайно днес съм инициирал нова консултация. Такава среща ще се проведе най-вероятно, зависи от тяхното време, или в края на тази седмица, или в началото на следващата. Тази работа съм абсолютно убеден, че е справедлива, а докато смятам, че си върша добре работата, тоест докато съм сигурен, че не предлагам нещо несправедливо, няма смисъл и сам да си подавам оставката. Все някога и все някой ще трябва да я направи тази реформа. Е, в случая казвам: В моето време, на мен се падна това нещо. Аз трябва да проведа тази реформа. А от разговори, от диалог, никога не се отказвам".

Днес почти през целия ден имаше протестно шествие на превозвачи по главен път Е-79 около Дупница. Пътища в региона не са затваряни, коментираха от Областната дирекция на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари