Гроздан Караджов: ГЕРБ нямат моралното право да съставят правителство

0
Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си, каза бившият министър на регионалното развитие и благоустройството
Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си, каза бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Видео: NOVA

Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си, каза бившият министър на регионалното развитие и благоустройството

Суверенът иска спокойствие и ние да се разберем помежду си, защото идват тежки кризи. Някой трябва да ги преодолее и най-добре това да бъде действащ парламент и правителство, а не служебен кабинет”. Това каза бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов в студиото на “На фокус” по NOVA.

Четворната коалиция не се е “скарала” заради пари. “Това не беше спор дали трябва да ми бъдат дадени на мен. Действащият министър на финансите показа, че те са в дефицит. Когато в края на годината стана ясно, че ние не можем да изпълним дадени обещания, виновният трябваше да излезе ИТН”, обясни Караджов. “Това е нещо, което ние не можахме да поемем, защото отидохме там, за да свършим работа”, допълни той.

На въпроса дали ГЕРБ ще успее да състави правителство, Караджов отговори, че те “нямат моралното право” да го направят.

Бившият министър на регионално развитие и благоустройството коментира и състоянието на платното между Стара Загора и Нова Загора по АМ “Тракия”, от което липсват сантиметри от настилката. Караджов обясни, че взетите проби са част от “непрекъснати” проверки, които и той самият е правил. “Това е едно износено трасе”, посочи Караджов, който е извършвал проверки в други два участъци от магистралата.

Правил съм проверка и по магистрала “Европа. Извършвал съм и много други проверки”, посочи още Караджов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Пръцкин
    Бандата на Семерджиев полудяха Тя вече се води от Стани /Чорбата/ и Младен Тодоров /Денци/дето също карат с фалшиви книжки и продават масово дрога и то пак безнаказано обаче на другата им Автомивка Витоша Парк там има дори сутрин опашка за метамфетамина и пак са пазени нагло от МВР служител действащ някъв си там Петър Байчев съвсем изнагляха - за да имат повече клиенти пуснали Безплатен Метадон и спринцофки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари