Гришо закова Николета Лозанова

0
Маша вече не е наша. Гришо я е изоставил, за да стане интимен с Николета Лозанова
Маша вече не е наша. Гришо я е изоставил, за да стане интимен с Николета Лозанова

Маша вече не е наша, топ тенисистът изкара бурна нощ с плеймейтката в Лондон, после падна от Гаске. Григор Димитров закова Николета Лозанова, научихме от BIG5.

Гришо е новият любовник на плеймейтката, разкриха хора в Българската тенис федерация. Според информация от два независими един от друг източника хасковлията е зарязал гаджето си – една от най-добрите на корта – Мария Шарапова, за да се отдаде на пищните форми на тв водещата.

Оказа се, че не куца тактика или малшанс стоят зад последната загуба на Гришо, който отпадна още в третата фаза на най-стария турнир в света „Уимбълдън“,

На 3 юли българинът се срина срещу французина Ришар Гаске. Причината – предната вечер – 2 юли, Димитров и Лозанова демонстрирали доколко владеят „гимнастиката“ от „Кама Сутра“. На сутринта Гришо преплиташе крака и падна насред централния корт в Лондон.

Маша вече не е наша. Гришо я е изоставил, за да стане интимен с Николета Лозанова, призна в прав текст очевидец на драматичната любовна история. По думите му обаче не ясно кой кого е заковал. „По-скоро палавата водеща се окичи с поредния скалп, или каквото там, на спортист. Колекцията й набъбва“, шегува се с новите влюбени близък до водещата.

Заради загубата си от Гаске пък Григор изпадна до 16-о място в световната ранглиста. Носен на крилете на любовта, Димитров обаче явно не страда за професионалните провали. Само дни след като гасил пожара „НиЛо“, нашенецът се похвали в социалните мрежи с луксозен спортен кабриолет „Астън Мартин“. Английската автомобилна марка е символ на просперитет и не е по джоба на всеки. Последните модели са с цени около 2 00 000 паунда (282 309 евро). Явно Маша си е взела поршето, което му подари, цъкат спецове в интригите.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари