Григор Димитров завърши годината под номер 14 в световната ранглиста

1
Първата ни ракета записа впечатляващ сезон
Първата ни ракета записа впечатляващ сезон Снимка: БТА

Първата ни ракета записа впечатляващ сезон

Григор Димитров записа впечатляващ сезон, завършвайки годината под номер 14 в световната ранглиста.

Българинът, който е първа ракета на страната ни в този спорт, приключи турнирите през 2023-а с финал на "Мастърс 1000" в Париж, падайки от лидера в световната ранглиста Новак Джокович.

Именно след финала Димитров се разплака, а една от снимките (тази от статията), на която родният състезател не скрива чувства си, намери място сред най-добрите в Тура за сезон 2023.

В специализирания сайт/канал и страница - "Tennis TV", поместиха първа част на най-добрите фотоси през годината, предаде Агенция Фокус.

Там, освен Димитров, са и снимки на Новак Джокович от финала на US Open, където сърбинът показа тениска, на която е неговия лик с този на починалата в катастрофа с хеликоптер суперзвезда на баскетбола - Кобе Брайънт.

В първата част фигурират снимки и на Тейлър Фриц, Карлос Алкарас, Даниил Медведев, както и две такива на Бен Шелтън и Новак Джокович, по време и след мача им на US Open. В тях младият американец демонстрира, че е на линия, вдигайки с ръка въображаемо телефон, а Джокович - обратното - затваряйки го и с това и пътя на Шелтън към класиране напред в състезанието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари