Григор Димитров изпадна от топ 30 на световната ранглиста

1
Григор Димитров загуби шест места в световната ранглиста по тенис
Григор Димитров загуби шест места в световната ранглиста по тенис Снимка: Facebook

Григор Димитров загуби шест места в световната ранглиста по тенис

Първата ракета на България заема от понеделник 31-во място в класацията на АТП с 1170 точки. През миналата седмица 31-годишният Димитров стигна само до втория кръг на турнира от сериите “Мастърс 1000” в Монте Карло и не успя да защити точките си от миналата година, когато игра полуфинал в надпреварата, съобщи БТА.

Лек спад отчитат и другите водещи български тенисисти. Димитър Кузманов губи една позиция и вече е номер 192 в света. Адриан Адреев пада с 16 места до номер 213, докато Александър Лазаров губи две позиции и вече е номер 284 в ранглистата.

Водач продължава да бъде рекордьорът по седмици като номер 1 Новак Джокович. Сърбинът има 7240 точки в сметката си. Втори с 6770 точки е испанецът Карлос Алкарас, а трети с 5255 точки е норвежецът Каспер Рууд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари