Гръцката полиция разби престъпна група за продажба на разреден бензин и фалшив алкохол

0
Част от материалите са внасяни от България
Част от материалите са внасяни от България

Част от материалите са внасяни от България

Гръцката полиция е разбила престъпна група, занимаваща се с продажба на разреден бензин и фалшив алкохол.

Част от материалите са внасяни от България.

Разследването, което е продължило няколко месеца, е започнало след оплаквания от клиенти за повредени автомобили след зареждане на няколко бензиностанции в Атина. При проверка са открити шест бензиностанции, продаващи разредено гориво. Собствениците са арестувани, информира БНР.

В област Атика престъпната групировка е държала три склада за гориво. Внасяният от България разредител, по информация от разследването, е използван за разреждане на контрабандно гориво.

Същата групировка е внасяла от България и етилов спирт, като са произвеждали фалшив алкохол и са снабдявали заведенията в няколко области. Има пострадали клиенти.

Властите предполагат, че печалбите са на стойност поне няколко милиона евро.

Издирват се още десет участници в престъпната схема. Заловен е ръководителят на групата, който дава показания пред прокурора.Той е поддържал връзка и с българската страна за нелегалния внос.

Не се посочва дали сред задържаните има и българи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари