Грациите на среща с президента

0

Четири от златните момичета от най-успешния ансамбъл на България по художествена гимнастика и председателят на федерацията Илияна Раева имаха специална среща - 11 дни след официалното сбогуване с българската публика с грандиозния бенефис грациите бяха приети от президента на България Росен Плевнелиев.

Това стана ясно от публикация на Илияна Раева във Фейсбук. Тя пусна две снимки - в президентството и пред него, показа 24 часа.

На кадрите са Ренета Камберова, Любомира Казанова, Християна Тодорова и капитанката Михаела Маевска заедно с шефката на Българската федерация по художествена гимнастика.

От петте грации, завоювали бронзовия медал на олимпийските игри в Рио в последното състезание на бившия ансамбъл, отсъстваше само Цветелина Найденова, която е на почивка в Мексико.

Самият Росен Плевнелиев похвали златните момичета веднага след успеха им във финала в Бразилия. "Тези невероятни наши момичета показаха кураж, показаха вдъхновение, показаха мотивация, взеха се в ръце, издърпаха се напред с невероятно изпълнения, истински българки. Всички ние можем да се поучим от тях.

Вчера не беше техният ден, но днес бяха преобразени, силни, уникални, гордеем се с тях. Най-важното е, че те сами си повярваха. Бяха притеснени, когато ги видях в олимпийското село, а сега бяха себе си - мотивирани и силни“, обяви Плевнелиев след медала през август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари