Гранични полицаи откриха нелегални мигранти, скрити в тръби

0
Бежанците са се представили като граждани на Мароко
Бежанците са се представили като граждани на Мароко Снимка: МВР

Газ анализатор е засякъл завишено съдържание на въглероден диоксид в камиона

Служители на ГКПП - Калотина задържаха шестима чужди граждани, укрити в товарен автомобил.

Тази сутрин към 09:30 ч. на ГКПП - Калотина сръбски гражданин, шофирал товарен автомобил, се е обърнал за помощ към граничните полицаи - споделил съмнението си, че в товарното помещение на ремаркето има укрити хора.

Дежурен екип веднага предприел проверка на превозното средство с помощта на газ анализатор и след като уредът отчел завишено съдържание на въглероден диоксид, камионът бил изведен на трасе за извършване на щателен контрол, съобщиха от МВР.

В рамките на предприетата от гранични и митнически служители проверка, в ремаркето на превозното средство, укрити в тръби, били установени 6-ма чужденци – по техни данни граждани на Мароко. Двама от тях представили паспорти, издадени от държавата на произход, останалите трима били без документи за самоличност.

Чуждите граждани са задържани, а работата по документирането на случая продължава в рамките на образувано от РП-Костинброд досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    123
    Бой, бой, електрошок и свински пръжки, докато не им избелее кожата и не приемат Християнската вяра и не признаят, че по-добро месо от свинското няма.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари