Грандиозен концерт на балерините от "Импулс"

0

Танцово студио „Импулс” към Общински младежки дом отбеляза с грандиозен концерт 16 години от създаването си и края на творческия сезон 2016/2017 година.

Над 80 балерини – възпитанички на Петя Бонева и Вероника Миланова, се изявиха снощи на голямата сцена на Доходното здание. Те получиха и поздравителен адрес от кмета на град Русе – Пламен Стоилов.

Бяха представени 26 танца, като всеки един от тях е отличен с награда от престижен конкурс в страната или чужбина. Стартът на концерта беше даден с летен микс от популярни песни, на които се представиха всички балерини от малки до големи. Соловите изпълнения на Мери-ан и Ванина силно развълнуваха публиката, а бурните аплодисменти само го потвърдиха.

Гости на концерта бяха двете певици Пресияна и Мирела Димитрови, а също така и мажоретния състав „Екстрийм“ при ОМД с ръководител Вероника Миланова. Под звуците на мелодичните гласове на двете сестри, балерините представиха три танца. Мажоретките също поздравиха балета и гостите в залата с изпълнения, включващи помпони и батони. Малчуганите представиха атрактивния си танц „Джунгла“, а грандиозният финал на концерта се състоя с музикалния съпровод на етно обработката на песента „Чичовите конье“ и танцът „Устрем“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари