Градушка потроши самолет над Милано

0
Летателният апарат потрошен от внезапната буря, наложило се аварийно кацане
Летателният апарат потрошен от внезапната буря, наложило се аварийно кацане Снимка: Breaking Aviation News / Twitter

Летателният апарат потрошен от внезапната буря, наложило се аварийно кацане

Самолет, летящ от Милано до Ню Йорк, беше принуден да направи аварийно кацане малко след излитане, след като машината беше ударена от градушка по време на „тежка турбуленция“.

Летателният апарат е бил пренасочен към Рим, след като носът е бил сериозно повреден. Снимки, публикувани в социалните мрежи от пътници, показват големи дупки в конуса на носа и крилата след градушката.

Един от пътниците на борда каза пред ABC News, че самолетът е навлязъл в турбуленция, само 15 минути след излитане. „Излитаме, това е нормално излитане, вдигнахме се във въздуха и няколко минути по-късно започна турбуленция и се чу страшен шум. Това беше градушка, която удряше покрива на самолета“, каза той.

Няма съобщения за ранени сред 215 пътници, осем стюардеси и трима пилоти на борда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Грешница съм аз на любовта
    Не че нещо , ама природата вече не може да търпи простотията човешка. Земетресения, наводнения, торнадо, свлачища, вулкани, градушки и т.н. И не могат да стреснат човешката популация , че върви по грешен път. Не е нещо ново.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари