Гори жилищна сграда в Сопот

0
Три екипа огнеборци и автомеханична стълба се борят с пожар
Три екипа огнеборци и автомеханична стълба се борят с пожар

Три екипа огнеборци и автомеханична стълба се борят с пожар

Огънят е тръгнал от комин и бързо се е пренесъл нагоре, съобщи 24 часа.

Три екипа огнеборци и автомеханична стълба се борят с пожар, обхванал покрива на жилищна сграда в Сопот, съобщиха от Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Пловдив.

Сигналът за пламъците е получен около 17:00 часа. Към мястото веднага са изпратени екипи на местната пожарна и полиция, които са успели да евакуират живеещите в сградата и да осигурят тяхната безопасност.

Огънят е тръгнал от комин и бързо се е пренесъл на покрива. Пожарникарите са съсредоточили сили и средства в локализирането на пожара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    11g24g 9okto
    Zzzzz✉️🩺⚫🕔🕔🗃️⏱️📰📤📤📰📉💣🔔⚰️🕗🕢🏷️📦📈📮📰📦📰📰😃😉😆🤣😂🕤📈📈🥲😍🥳😏😋😝🥴😏🤪😝😐🤐😶‍🌫️😐🤗🤬😒🙄😮‍💨😟😓😮‍💨🤭🤒🤧😎🤓💩💩☠️☠️💩💩💩👻😇😇😇👻👻🌚🌜🌛💫💫💯🔥👹🌞☠️💥💥💥💥💥✨💨💨💨💨💨💨💨💨💥💥💥✨✨✨💥💥🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👽👽😎😎😎💖💖💖💖💖💖💖🤳💅🙏🤳🙏💅🙏🤳🏊🚣🤽🏊🪂🏊🏊🤽🤽🏊🤽🏊🦸🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🌿🌿🌷🥀💐🍀☃️🌲🪨🍃🌲🌷🌺🌸🍁🪴🌾🌿☘️🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌷🌷🌷🌷🌷🌷🪐🪐🌎🌎🪐🪐🪐🪐🦓🦓🦓🦓🦩🦩🦚🦩🦩🦩🍇🍇🍇🥭🍎🍒🍅🍠🫒🍇🍇🧆🍟🍟🦪🦪🍛🌮🍔🍔🍔🍖🍕🍕🫕🥩🥩🥩🥩🎂🎂🧂🧂🧈🧈🥓🧀🥓🥓🧀🧀🥜🥜🥜🌰🥜🥜🥜🍦🍨🍩🥂🥛🍵🍻🧉🍺🍷🥃🥃🍾🔪🔪🔪🔪🔪🏍️🚲🦼🦽🛵🚒🚅🏎️🚒🚑🚑🚄🚍🚉🚊🚘🚔⛴️🛥️🛳️🚆🚖🚤🚁🚡🚁🛸🛸✈️🛬🛬✈️🚀🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🛸🎠⛲⛲⛲⛲⛲⛲⛲⛲🎆🎇🧨🛣️🛣️🛣️🛣️🦩🦚🦚🦩🦚🦩🦩🦩🦩🦩🦉🦉🦜🦉🦅🪶🪶🪶🪶🪶🪶🪶🦜🦜🦜🦜🔥🌋🔥☔🌪️🌪️⚡🌪️🌪️🪴🪴🪴🪴🪴🪴🍁🍁🍁🍁🍄🍄🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃💃💃💃🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🧑‍💼🏊🏊🚣🪂🪂🪂🪂🏄🤽🤽🤽🧜🏊🚣🏊🏊🏊
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари