Google Translate ще превежда реч в реално време

1
Новата версия на Google Translate вече ще превежда реч в реално време
Новата версия на Google Translate вече ще превежда реч в реално време

Google Translate и в момента предлага опция за превод на реч. За съжаление, тази функция не работи толкова добре, колкото бихме искали. За да преведем нечия фраза или изречение, първо трябва да ги запишем и след това да изчакаме известно време, докато софтуерът ги разгадае и преведе на нашия език. Този проблем, обаче, е на път да бъде решен, съобщава digital.bg.

Според запознати източници, новата версия на Google Translate вече ще превежда реч в реално време. Единственото нещо, което ще трябва да правим е да държим телефона си изправен, като преди това, разбира се, сме заредили приложението. За съжаление, все още не е ясно кога точно ще бъде пусната новата версия, но, според източниците, това ще стане съвсем скоро.

Новата версия на Google Translate ще се окаже особено полезна за хора пътуващи в чужда страна, тъй като ще им позволи по-бързо и лесно да комуникират с местните хора. Според източниците на информацията, обновената функция за превод на реч ще бъде напълно безопасна, тоест, както в досегашната си практика, Google ще отделят записаните файлове в различни папки, така че нито един хакер да не може да разбере кой е изрекъл въпросните изречения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари