Голяма част от София е без ток

0
Спирането е минути преди 18:30 часа, а очакваното време за възстановяване на захранването - 20:30 часа тази вечер
Спирането е минути преди 18:30 часа, а очакваното време за възстановяване на захранването - 20:30 часа тази вечер Снимка: БГНЕС

Спирането е минути преди 18:30 часа, а очакваното време за възстановяване на захранването 20:30 часа тази вечер

Голяма част от София е без ток в четвъртък вечер. Десетки хиляди са потребителите на тъмно, предава репортер на БГНЕС.

Спирането на електричеството не е планирано, става ясно от сайта на доставчика „Еврохолд”.

Ток няма в квартал "Орландовци", в жк. "Сухата река", кв. "Подуяне", жк. "Хаджи Димитър", кв. "Левски", жк. "Левски" В, кв. "Христо Ботев", кв. "Редута", жк. "Слатина".

Ток няма и в централните части на столицата – район Оборище, засегнати са части от жк. "Сердика", района на Орлов мост.

Спирането е минути преди 18:30 часа, а очакваното време за възстановяване на захранването - 20:30 часа тази вечер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Енерго-джендър
    На софиянци ток не им трябва.Роднините от провинцията им носят ток и парно в буркани за отложено ползване,когато им е по-студено и скъпо да ползват софийския ток и парно.
  • 3
    3
    daskal
    Това е чудесна новина за всички русофоби! Те нали мразят Русия и обичат диверсификациите, време е да спрем нарочно АЕЦ Козлодуй и както искате самите русофоби - както и банкянският с кюлчетата, който пък е влюбен в зелените източници - фотоволтаици и вятърни перки! Ей сега разчитайте на фотоволтаиците и на вятърните перки! Кои са русофобите?! Те трябва да се показват и да са на стената на срама и на предателството: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • 4
    2
    до 1
    Теб тогава ли са те рЪждали, бе филолог? :) Оправи си правописа!
  • -2
    1
    Търпение
    Най голяма ръждаемос имаше когато имаше режим на тока всеки по възрастен си спомня па може и сега да се вдигне прираста на бремини жени. Дай Боже .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари