Голям пожар край Монтана

0
Напълно е изгоряла сграда, ползвана за склад на фирма
Напълно е изгоряла сграда, ползвана за склад на фирма

Напълно е изгоряла сграда, ползвана за склад на фирма

При пожар в местността „Разсадника“ край Монтана през миналата нощ са изгорели напълно сграда и спомагателна постройка до нея, ползвани за склад от фирма, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, предаде БТА.

Огънят е унищожил 55 дивана, 30 броя столове за офис, 20 броя различни мебели, 15 броя бяла техника и компютри, 15 радиатора и друго имущество. След намесата на пожарникарите от Монтана са спасени две съседни сгради.

Предполагаема причина за пожара е късо съединение в електрическата инсталация. Щетите от пожара все още се уточняват.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха, че през миналата и от началото на тази година няма пожар в офис или склад на фирма, който да е унищожил толкова имущество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари