Голям концерт ознаменува 39 години от обявяването на Борово за град

3
Четиридневните празници завършиха снощи със заря и концерт на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Деси Добрева
Четиридневните празници завършиха снощи със заря и концерт на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Деси Добрева Видео: Русе Медиа

Четиридневните празници завършиха снощи със заря и концерт на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Деси Добрева

Четиридневните празници, посветени на 45 години от обявяването на Борово за община и 39 години от обявяването на населеното място за град, завършиха снощи с голям концерт и заря. На стадиона се събраха много жители и гости на Борово, които да празнуват заедно.

Кметът на Община Борово Валентин Панайотов поздрави всички присъстващи и им пожела да са сплотени, за да работят заедно за благото на Борово. „Нека тазгодишният празник да го посветим на силния ни дух, чрез който възраждаме нашите житейски ценности, чрез които сплотени заедно градим и развиваме нашия град. Ако с действията си създаваме наследство, ако с делата си даваме пример на нашите деца, ако всичко, което правим, вдъхновява хората да мечтаят повече, да искат повече, да учат повече и да правят по-добри неща около себе си, значи сме успели в управлението. За 8 години заедно с вас успяхме да изпълним всички трудни задачи, които си поставяхме всяка година. Днес, на този празничен ден, ви благодаря, че сте тук и ви пожелавам здраве, да не губите вяра в доброто, обичайте и бъдете обичани“, каза в словото си Валентин Панайотов.

Приветствия към боровчани отправиха и двамата народни представители, които присъстваха на празника – Георги Кръстев от ГЕРБ-СДС и Златан Златанов от „Възраждане“, предаде Русе Медиа.

Концертна програма изнесоха съставите към читалище „Искра“ - Борово, след което дойде ред и на гостите – Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Деси Добрева, а на финала имаше и красива заря.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Граждани
    И от като е на власт, хората от града се изнесоха и останаха само неговото обкръжение и нищо добро!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари