Глория търгува популярността на щерка си под формата на сувенири

6
Симона Загорова се харчи за 25 лева в личния сайт на популярната си майка
Симона Загорова се харчи за 25 лева в личния сайт на популярната си майка

Красивата прохождаща певица Симона Загорова се харчи за 25 лева в личния сайт на популярната си майка.

Най-изваяното тяло на фолка от години печели от пламенни фенове, като продава дискове със златните си хитове. Наскоро обаче Гло е решила да включи в бизнеса и щерка си Симона Загорова, която придобива все по-голяма популярност, пише България Днес.

Тъй като Симона няма издадени албуми или компилация от хитове, Глория реши да изтъргува популярността на щерка си под формата на сувенири. Всеки фен на лекия жанр може да се сдобие срещу 25 лева със собствена Симона у дома - под формата на стенен часовник. Глория продава и календари с лика на детето си за 2019 година, като цената е 6 лева за бройка. За радост на феновете младата певица върви и като подарък - всяка покупка на сувенир от личния сайт на Глория получава и картичка или плакат със сластното, нагримирано лице на талантливата Симона.

За да няма недоволни или ощетени, Глория е поставила и лимит за покупките на стоки с образа на наследницата си. Максимумът, който може да си поръча всеки фен на Симона, е четири бройки от артикул. По толкова вървят и сувенирите с образа на именитата й майка. Изпълнителката на "Феникс" грее върху керамични чаши, флашки за компютри, калъфи за айфони, метални плочки, термосъдове, календари и часовници.

Почитатели на изваяната певица се шегуват, че тя струва повече и от президента Румен Радев. Чаша с образа на Гло се харчи за 15 лева, докато същата, но с образа на президента, вървеше по петарка на сбирката на БСП на "Бузлуджа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари