Глобиха с 10 000 евро италианец, изхвърлил диваните си на полето

0
Със съдействието на фирмата за събиране на смет, двата дивана били закарани до дома на собственикът им
Със съдействието на фирмата за събиране на смет, двата дивана били закарани до дома на собственикът им

Полицаите са установили самоличността на извършителя по видеозаписи

В Италия, в селище край Бергамо, общинската полиция идентифицира мъж изхвърлил два дивана на полето край него, вместо на определените за това специални сметища. Върнали му ги у дома със солена глоба, информира БНР.

Мъжът от селището Романо ди Ломбардия, извозил по тъмно с камион на съседа си два триместни дивана до полето, където на хората било навик да изхвърлят ненужни вещи. Диваните обаче били забелязани на сутринта от минувачи, които подали сигнал в полицията. След щателен и търпелив оглед на записите от всички видеокамери поставени на възлови места в селището, проследявайки пътя на камиона, полицаите установили самоличността на извършителя.

Със съдействието на фирмата за събиране на смет, двата дивана били закарани до дома на собственикът им, на който полицаите връчили фиш с глоба от 10 000 евро.

Те направили видеоклип с връщането на диваните като използвали песента The lion sleeps tonight. Случаят край Бергамо е поучителен, защото граждани нехаят къде ли не из Апенините и изхвърлят ненужни мебели и електроуреди където им падне, въпреки, че общините са организирани да им съдействат и имат съответни сметища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    mischi
    Аз из Апенините не съм видяла планини от боклуци, но в България - навсякъде, дори и в местата, посещавани от туристи. Ако почнат и българските полицаи да си вършат работата, със солидни фишове за глоби, и България ще стане чиста. Ама кога ли?
  • 4
    3
    до 2
    Не е забавно, тъпчо, защото е истина!:( Сарказъм беше! Като ти гледам правописа и мисленето, не си стигнал до сарказма , напуснал си даскало ! Дишай дълбоко!
  • -4
    2
    До 1
    Много си забавен ве клоун! От кой цирк избяга?
  • -1
    1
    еколог
    Тоя голям пън, бе! Що не си е продал диваните на Бобокови, че да ги изгорят в русенския ТЕЦ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари