Главният секретар на МВР: Амбицията ни е професията на полицая да стане привлекателна

0
През последните седмици резултатите по всички направления на дейност са видими
През последните седмици резултатите по всички направления на дейност са видими Снимка: МВР

През последните седмици резултатите по всички направления на дейност са видими

Амбицията ни е професията на полицая да стане привлекателна. Трябват ни стойностни хора, които имат желание, които приемат професията като кауза да работят в полза на хората, в полза на обществото, заяви главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев. Той, заедно с политическото и професионалното ръководство на министерството, директори на главни, областни и административни дирекции, присъства на тържественото отбелязване на празника на българската полиция.

Главен комисар Коцев уточни, че ръководството на вътрешното министерство прави всичко възможно да попълни незаетите места по структури. На този етап има значителен интерес към обявените конкурси за различни позиции – пожарникари, граничари, полицаи, като стремежът е изискванията към кандидатите непрекъснато да се завишават.

През последните месеци резултатите са видими по всички направления на дейност, категорично подчерта главен комисар Коцев. Всяка седмица провеждаме полицейски действия, съвместно с прокуратурата, имаме добри постижения, както по противодействие на престъпленията против личността, така и против собствеността. Главният секретар припомни успешната реализация на СДВР по неутрализиране на престъпна група, специализирала се в противозаконни отнемания на моторни превозни средства и задържането на две знакови лица от криминалния контингент. Той добави, че структурите на МВР работят изключително интензивно и с Европейската прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари