Живко Коцев е новият главен секретар на МВР

0
Румен Радев подписа днес указ за назначението му на поста
Румен Радев подписа днес указ за назначението му на поста Снимка: БГНЕС

Румен Радев подписа днес указ за назначението му на поста

Държавният глава Румен Радев подписа днес указ за освобождаването на главен комисар Петър Тодоров от длъжността главен секретар на Министерството на вътрешните работи. С друг свой указ президентът назначава главен комисар Живко Коцев на поста, съобщи прессекретариатът на президента.

Вчера Министерският съвет прие решение за предложение до президента за прекратяване на правомощията на Петър Тодоров и за освобождаването му от длъжност, както и за назначаване на Живко Коцев за главен секретар на МВР.

На 23 август стана известно, че министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е изпратил мотивирано искане до президента за смяна на главния секретар на МВР. Същия ден в Министерския съвет Стоянов заяви, че смята Петър Тодоров за отговорен за липсата на организация и контрол върху дейности в МВР. Президентът Румен Радев определи мотивите към предложението за отстраняване на главен комисар Петър Тодоров от поста главен секретар на МВР като изцяло политически.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Sorry, ама...
    Прилича ми на гей.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари