Гласувайте за Булстрад Арена!

8
Гласувайте за Булстрад Арена и сградата на Речната информационна система в Русе за наградата на публиката в конкурса „Сграда на годината 2015"
Гласувайте за Булстрад Арена и сградата на Речната информационна система в Русе за наградата на публиката в конкурса „Сграда на годината 2015"

Сградите на „Булстрад Арена“ и БУЛРИС в Русе се борят за наградите на публиката в конкурса „Сграда на годината“. Гласуването в конкурса е до 12.00 часа днес, а победителят ще бъде обявен довечера на официална церемония в „София Ивент Център“ и ще се излъчи по БНТ 1 и БНТ Свят.

Булстрад Арена“ е проектирана с високо ниво на функционалност, което позволява в рамките на само няколко часа с помощта на телескопични трибуни и демонтируема спортна настилка, залата да се трансформира от място за провеждане на концерти в спортна зала. Архитектурата на основния аудиториум предоставя перфектна видимост от всяко едно място. ВИП ложите отговарят на най-високите стандарти в съвременното корпоративно обслужване.

Новата административна сграда на Речна информационна система (РИС) в Русе се издигa на самия бряг на река Дунав. Строителството на сградата е фаза 2, лот 1 от проект "Създаване на речна информационна система в българската част на р. Дунав". Финансирането е по приоритетна ос 4 "Подобряване корабоплаването по морските и вътрешно водни пътища" на ОП "Транспорт".

Гласувайте за Булстрад Арена и сградата на Речната информационна система в Русе за наградата на публиката в конкурса „Сграда на годината 2015".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари