Обновената пожарна в Русе се бори за „Сграда на годината 2021“

3
Първа пожарна участва в категорията „Социална инфраструктура и сгради със специално предназначение“
Първа пожарна участва в категорията „Социална инфраструктура и сгради със специално предназначение“

До 14 декември върви и онлайн гласуването за „Сграда на публиката“

Обновената Първа районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“-Русе, се бори на отличие в националния конкурсСграда на годината 2021“, информира Русе Медиа. 

До 14 декември върви и онлайн гласуването за „Сграда на публиката“, където може да подкрепим единственият русенски участник на линка https://buildingoftheyear.bg/bg/buildings/view/1459/Parva-Raionna-Sluzhba-Pozharna-Bezopasnost-i-Zashtita-na-Naselenieto-Ruse–osnovno-obnovyavane-i-rekonstruktziya-na-sgradi.html

Първа пожарна участва в категорията „Социална инфраструктура и сгради със специално предназначение“. Обновеният комплекс се състои от административна сграда, гараж за специализирани автомобили с работилница, тренировъчна кула и физкултурен салон. Обновяването бе извършено по трансграничен проект, като целта бе превръщането на сградите в модерна, съвременна и енергоефективна пожарна служба.

Победителите в Националния конкурсСграда на годината 2021“ ще станат известни на 15 декември, когато ще се състои и церемонията по награждаването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари