Гларуси дрогират мацки в дискотеката

0
Гларуси дрогират мацки в дискотеката
Снимка: struma.com

Зловеща мода се вихри по морето. Изнасилвачи се лепят по дискотеките с единствената цел тайно да надрусат пищна красавица, като сипят дрога в натуралния й сок, оставен без надзор на масата. По-късно изпадналата в безпомощно състояние мацка се откарва на тихо и безлюдно местенце, където "дилърът" и компания се възползват от нея.

Вече има няколко такива гаври, които обаче остават без полицейска санкция, защото жертвите се срамуват да попадат сигнал.

Психиатри от Бургас обаче имат пациентки, които са изнасилени след невинна на пръв поглед забава в дискотека. „Напоследък виждам момичета, които казват, че като отидат на дискотека, не се отделят от чашата си за сок. Стигнало се е до истинска параноя. Има случаи на изнасилвания. Момичетата дори нямат спомен какво се е случило", разкри психиатърът д-р Ивайло Димитров.

Схемата е по нашенски проста - гларусите слагат незабелязано синтетична дрога в питието или натуралния сок на набелязаната жертва и внимателно наблюдават реакциите й. Когато забележат, че девойката почва да се държи неадекватно, просто я хващат под ръка уж да й помогнат, извеждат я от клуба и започват сексуалните изтезания. Често пъти обаче синтетичната упойка води до тежки депресивни състояния и загуба на паметта. Според специалисти младежите вече дори не прибягват до пласьори, тъй като все по-разпространена е тенденцията за приготвяне на наркотици в домашни условия.

За създаването на вещества като пико и амфетамини са нужни готварска печка, тулол, фосфор и рецепта от интернет. Пред „Всеки ден" полицай от Бургас обяснява, че изнасилвачите вероятно ползват нов вид течна дрога, която се разпространява като зараза по морските ни курорти.

Синтетиката не фигурира в забранените от закона вещества. Затова и хората, които я прекарват през граница, не носят наказателна отговорност. Химическата й формула е така съставена, че да не попада под ударите на НК, който не я тълкува като наркотик. Според специалисти съставът на продавания по морето течен опиат наподобява този на амфетамините, но примесен с опасното LCD.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари