Гладни мигранти нахлуват по къщите в Треклянско

1
Това се случва дори нощем
Това се случва дори нощем

Това се случва дори нощем

Мигранти - гладни и премръзнали - нахлуват по къщите в Треклянско, като това се случва дори и нощем, разказват местните хора, предава БНР. Напливът на мигранти по западната граница обаче е намалял, коментира областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски.

5-6 бежанци нахлули към 1:30 ч. през нощта в къщата в една от махалите в Треклянско, стопанинът скочил и ги прогонил с пушка, разказа негов роднина.

Набелязват се мерки срещу бежанския наплив по западната граница - това пък казва областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски:

"Уточнихме на процедура как да действаме, сега е по-спокойно. Тук едната граница - македонската, е абсолютно спокойна, за другата - трафикът намалява", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари