Гешев гази бившия си кумир като пиян файтонджия!

0
Нападението на Гешев срещу Бойко Борисов не е правосъдие, наречете го както си искате - прокурорска бухалка, лична вендета, гангстерска престрелка, линч, коментира журналистката Анна Заркова
Нападението на Гешев срещу Бойко Борисов не е правосъдие, наречете го както си искате - прокурорска бухалка, лична вендета, гангстерска престрелка, линч, коментира журналистката Анна Заркова Снимка: БГНЕС

Нападението на Гешев срещу Бойко Борисов не е правосъдие, наречете го както си искате - прокурорска бухалка, лична вендета, гангстерска престрелка, линч, коментира журналистката Анна Заркова

А, не. Това нападение на Гешев срещу Бойко Борисов не е правосъдие, разбира се. То е толкова правосъдие, колкото беше нападението му в президентството преди 3 години.

Правосъдие ли? Глупости! Наречете го както си искате - прокурорска бухалка, лична вендета, гангстерска престрелка, линч...- все едно, то е толкова далеч от правовия ред, колкото е далеч демократичната политика от грозните закани за политически чистки, за ала-бала на изборите, за собствено МВР, за обезглавяване на службите.

Ама Гешев щял да раздаде със закъснение някаква справедливост! Каква заблуда! Справедливостта не е домашна ракия - да напълниш казан с гнили сливи, да ги изчакаш да ферментират и от канелката да потече нещо бистро, та пък и дезинфекциращо.

Каква ти справедливост!

Този същият човек, който доскоро се въргаляше в краката на Борисов като пудел ("Шефе, и аз обичам да се праим на луд, ама ти...") - този същият днес гази бившия си кумир като пиян файтонджия.

Днес гази него, утре ще гази други - и резултатът все ще е нулев в правния мир - а вдругиден под колелата му ще легнат и тия, дето се качват сега на неговата каруца.

Гледали сме тоя криминален филм (със специалното участие на главни прокурори) в българската политика. И сме преяждали с пуканки, и сме злорадствали, и злото все е оставало безнаказано. И все ни е излизало през носа.

Анна Заркова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Бай Чеп
    На соросоидната паплач угодия няма! Гешев го настъпаха и той отвръща на удара, а правосъдие се раздава в СЪД! До вчера ревахте, че Толупа бил за затвора, сега го браните като най-ценното си!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари