Героят с каскета

6
Остава чувството за разчистване на сметки между едни и същи боклуци!
Остава чувството за разчистване на сметки между едни и същи боклуци!

В момента по БТВ върви интервю с един писател /признавам, напълно неизвестен за мен, защото десетките написани от него книги поне за мен не са преминали в качество/. Бивш съратник на Илия Павлов. Та този човечец „блесна“ с едни бисери за Иванчо Гешовия. За първи път, видиш ли, се появил някой, който да гони престъпността на прехода и мутрите.

Крайно време било криминалният преход да свърши, и Иванчо бил човекът, който да го организира. Бил смел и щял да се справи.

Ми не вярвам. Някак си чистите и светли намерения на Гешовия ми убягват. Не можеш да се бориш с престъпността с незнание и нарушаване на закона. Защото се приравняваш към нея.

Бих се радвала да имаме главен прокурор, който да се бори с мутренската престъпност. И да провери например и ТИМ, и Домусчиев, и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов, Пашата и прочие. Тогава щях да му повярвам поне в намеренията, ако не в знанията и професионализма.

Но някак си ми остава усещането за поръчка. И за едно кръгло момченце на мама, което е имало една идея за този бизнес, която не се е осъществила и сега е разстроено. Та затова демократично е решило да разстрои и Черепа.

Всъщност престъпността може да се пребори само и единствено с ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. Иначе остава чувството за разчистване на сметки между едни и същи боклуци!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари