Гери-Никол: Вотът бе манипулиран, не спечелих нищо!

0

Преди три дни бяха раздадени годишните награди на БГ Радио.

Всички призове бяха раздадени на изпълнителите, получили най-много гласове, според интернет гласуване. Оказва се обаче, че според скандалната певица Гери-Никол вотът е бил нагласен, разказва БЛИЦ.

Ето и какво сподели късно снощи изпълнителката на „Ела и си вземи”:

 „Два дни след връчването на годишните музикални награди на БГ Радио за 2016 г. се чувствам длъжна да споделя и моята гледна точка за случилото се. С настоящото, нямам за цел да нападам, когото и да било от моите колеги музиканти! Всички ние станахме свидетели на една добре организирана схема за манипулация на вота на зрителите, който не беше обявен от медията публично, което е логически необосновано, ако всичко се случваше по ''правилата''.

Получих три номинации за настоящите награди: БГ Песен, БГ Дебют и БГ Изпълнителка и въпреки видимия превес на моите проекти през годината във всички медии, сайтове за видеосподеляне и музикални класации, не спечелих нито една от тях. Не получих, дори, покана да изпея някое мое парче на сцената, каквато изява останалите колеги имаха. Ясно стана за публиката, че някой зад кулисите се опитва да определя правилата и да контролира съзнателно избора на всички вас.


И за всички да е ясно едно: наградата не ти дава, сама по себе си повече любов, фенове или участия по клубовете. Най-важното за призовете е да си ги заслужил, за да ги носиш с достойнство. И запомнете добре никой няма да ме спре да създавам музиката, в която вярвам! Огромни благодарности на всички, които сте гласували за мен, на всички вас, които ме подкрепихте след наградите!!! Това, повярвайте ми, означава много за мен!!! Връщам се скоро по-силна от всякога с моята най-нова песен! „

Стотици фенове подкрепиха младата изпълнителка, като част от тях бяха и рапърът Атанас Колев и влогърът Емил Конрад.

„ Не разбирам аз.. Как спят нощем, като знаят как стоят нещата!? ... Схемата е налице, както винаги. Който е удобен.. и тъй, друзя”, допълни Атанас Колев под поста на  певицата.

 Нашумелият влогър Емил Конрад подкрепи Гери-Никол с думите:

„Не очаквай признание от традиционните медии. На тях нещата не им харесват, когато са нестандартни. За тях има значение кои компании им сипят изпълнители и им промотират станциите/телевизиите. Колкото и да е тъпо, че не си получила награди в края на деня хората са виждали и чували песните ти, което е много по-ценно от някаква награда. Единственото, което можеш да направиш е да не обръщаш внимание на подобни "режисирани" представления и да си правиш нещата без да те интересува дали някой ще те награди за това. Ако си прочетеш съобщенията на страницата и видиш, че това, което правиш е значимо за някого - това ти е наградата и по-хубава никога няма да получиш”

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари