Гери-Никол с ефектно бижу от 1000 камъка “Сваровски”

0

Дара прави фотосесия с новия си “Рейндж роувър” в двора на гимназията.

Над 1000 камъка “Сваровски” е носила Гери-Никол на абитуриентския си бал, заявиха съученици на изпълнителката, присъствали на купона. Той бе в сряда вечерта в хотел в “Златни пясъци”, пише 24 часа.

Гери-Никол бе с ефектно бижу на дясната си ръка от над 1000 камъка “Сваровски”. То било изработено специално за бала от дизайнерката на бижута Паолина Крушкина.

Присъстващи твърдят, че роклята на певицата е била обсипана с камъни. Едни предположиха, че са диаманти, което би я превърнало в изключително скъпа дреха. По-достоверната версия обаче била това да са пак камъниСваровски”. Което също вдига цената на роклята на няколко десетки хиляди лева.

Дара позира до новия си “Рейндж роувър” в двора на гимназията "Добри Христов". Снимка: Цанко Цанев

Тоалетът е шит в чужбина от дизайнера на тоалети на Дженифър Лопес и Ким Кардашиян, каза певицата пред “24 часа”. Тя обаче не пожела да коментира цената и името на дизайнера.

Ден по-късно - на 25 май, абитуриентка бе и другата популярна млада певица - Дара.

Тя пристигна с новия си джип “Рейндж роувър” за бала и паркира в двора на Националната гимназия по изкуствата “Добри Христов” във Варна. Звездата, чието чело бе украсено със скъпоценни камъни, веднага застана за фотосесия пред луксозната си кола.

“Чувствам се прекрасно, чудесно”, каза Дара с плътен глас. Тя се снима с брат си Йордан и със съученичка. После за снимка до двамата застанаха майка ѝ Катя и баща ѝ Николай.

Дара сама си купи джипа, чисто нов е, похвали се бащата на певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари